What is a tribute fund?

En mindeindsamling er en meningsfuld måde at sige farvel til en, der er gået bort. Det er et sted, hvor du kan dele minderne med familie og venner og holde disse i live. Mange finder, at det kan være en givende og positive oplevelse at oprette en mindeindsamling.

En mindeindsamling giver dig muligheden for indsamle midler til direkte støtte og forskning i børnekræft, som er med til at skabe håb for kræftsyge børn og deres familier i den sværeste tid i deres liv.

Du kan oprette en mindeindsamling i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, men du kan også oprette den mange år efter en nær er gået bort. En mindeindsamling kan eksistere i en uge eller i ti år, det er helt op til dig.

Let og simpelt

Det er let og hurtigt at oprette en mindeindsamling. På blot nogle få skridt har du en side, der kan deles med venner og familie af den afdøde. Efter den er oprettet, kan du logge ind og redigere i den til hver en tid.

Hvis du ønsker hjælp, så vi har besvaret de spørgsmål, vi oftes modtager om mindeindsamlinger her, og du kan altid kontakte os på og kontakt@boernecancerfonden.dk.